Kajak, kenu, csónak kölcsönző, kishajó kikötő

Telefon: +36-70/605-3711

Kalózok Yacht Club (Budapest)

Kajak, kenu bérlés

Tagjaink már tudják mennyire otthonos és családias légkör uralkodik nálunk!

Hajónk és kikötőnk (Budapest) ugyan a Kis-Dunán helyezkedik el, mégis a napi többszöri zsilipnyitás versenyképessé teszi klubunkat a budapesti nagy-dunai kikötőkhöz viszonyítva.
A parton bográcshely, szinte mindig nyitvatartó kávézó, áram, ivóvíz vételi lehetőség, 22 férőhelyes kikötősor várja a kedves vendégeket.

Várjuk a hajósokat kirándulás alkalmával és ha betérnek hozzánk egy hűsítőre jó tudni, hogy a korsót is mélyhűtőben tartjuk...
Várunk mindenkit szeretettel!

 

A kajak, kenu és csónak kölcsönzőnket a vízi sportok szerelmeseinek nyitottuk.

Túrakenu, túrakajak, csónakok, kölcsönzésével tíz éve foglalkozunk.
Országos szinten is egyedül nálunk bérelhető, sporteszköznek minősített katamarán vizibicikli, mely egy uj dimenziója a viz közelségét kedvelőknek, programnak, időtöltésnek!

 

 

Kajak, kenu bérlésA kicsit kerékpárra, kicsit vízi biciklire hasonlító, de a hajózás élményét nyújtó sporteszközeinket kizárólag nálunk lehet kölcsönözni és akár megvásárolni Budapesten. Kezelése nem igényel szaktudást, könnyen kezelhető és akár öltönyben is használható. A vízi biciklik 2 személyesek, használatukhoz minimum 140 cm magasság szükséges és jó erőnlét!

Egy igazi és teljesen új sport őrület részese lehet Bárki, aki ellátogat hozzánk.

Minden eszközünk kölcsönözhető egyénileg is!

Kajak, kenu bérlésCsaládok, párok, baráti társaságok által.

A bérlés menete igen egyszerű! Eszközönként hozz magaddal legalább 4 személyi okmányt (jogsi, személyi, lakcímkártya, TB kártya) érkezéskor egy jogszabályban meghatározott nyilatkozatot kell kitölteni. Készül mindenkiről egy fénykép és már lehet is indulni a közel 60 km hosszú vadregényes kis-Dunán.

Várjuk a mozgás és a "szelídvizek" szerelmeseit. Különösen ajánljuk olyan családoknak, akik még csak ismerkednek az evezéssel, ugyanis a Soroksári Duna-ág szinte állóvíznek mondható.

Áraink:

Az eszközöket alkalomra adjuk ki, bérbe. 08:00-18:00-ig vagyunk nyitva!
Bejelentkezés szükséges! 06706053711 Kenu , kajak, csónak vizibicikli kölcsönzés

Magánszemélyek részére kialakított kedvezményes kölcsönzési díjak:

  • 2-3 személyes kenu, 1-2 személyes kajak: 3.000 Ft / alkalom
  • 4 személyes kenu: 3.500 Ft / nap
  • Vizibicikli: 1.200 Ft / óra + mellény, minimum két órára bérelhető! A vizibicó két személyes! Irányításához, kezeléséhez egyszerre kettő, minimum140 cm magas kalandvágyó szükségeltetik!
  • 10 alkalmas bérlet kajak, kenu, vizí bicikli: 20.000 Ft 
  • Mentő mellények darabja: 400 Ft / alkalom (kajakban, kenuban használatuk kötelező, saját is hozható!)
  • Fa ladik és műanyag csónak: 3.500 Ft / nap (motor nélkül evezővel, horgászokak és olyan családoknak javasoljuk, akik a közelben szeretnének egy kicsit evezni, horgászni)
  • Ladik elektromos motorral 3.000 Ft / óra
  • 4.5 méteres gumicsónak 2.5 lovas mercury külmotorral 15.000.-/ két óra+ benzin.
    Engedély nélkül vezethető, max 300 kg. terhelhetőség. Tehát kisgyermekes négy fős családok számára maga a KALAND :)

15:00-tól lehetőség van kedvezményes bérlésre. Az eszközök 1000Ft/ órás áron bérelhetőek! Mellényekkel együtt. Hívjon, érdeklődjön a 06-70/605-3711 telefonon! Csak ezen a számon tud a kölcsönzővel kapcsolatos dolgokról informálodni!

A bérléshez 3 személyi okmány szükséges! Ezek nélkül nem tudjuk kiadni az eszközöket! A motoros bérléshez a személyi okmányokon kívül szükséges 30.000 Ft kaució!

Nagyobb társaságok, cégek szervezett kenutúráihoz kérjük látogasson el a következő címre: http://www.stressztrening.hu/kenuturak

Kenu, kajak bérletünk már az első alkalom után vásárolható 20.000 Ft / 10 alkalmas bérlet, melyet a szezon végéig lehet használni, 5 alkalom hétköznap 5 alkalom hétvége arányban. Szezon vége októberben az időjárás függvényében.

 

20-100 fős társaságoknak, cégeknek kapcsolatépítés, egész napos program, kísérőhajóval.

Egy perc alatt minden szükséges infórmációt meg fog kapni. Várjuk Hívását! 
Telefon: 06-70/605-3711


Vissza a főoldalra!

Hasznos információk

Kalóztanya fénykép mix

Megközelítés autóval

Időjárás előrejelzés

RSD zsilip rendje