Kajak, kenu, kölcsönző, kishajó kikötő

Telefon: +36-70/605-3711

A kajak, kenu kölcsönzőnket a vízi sportok szerelmeseinek nyitottuk.

Kajak, kenu bérlés

Bejelentkezés: 06706053711
KÉRJÜK OLVASSA EL VÉGIG!!!
 
Túrakenu, túrakajak, kölcsönzésével több, mint tizenöt éve foglalkozunk.
 
Várjuk a mozgás és a "szelídvizek" szerelmeseit. Különösen ajánljuk olyan családoknak, akik még csak ismerkednek az evezéssel, ugyanis a Soroksári Duna-ág szinte állóvíznek mondható.
 
A Kalóztanya a soroksári Duna-ág csendes vizén kötött ki. Itt van a kikötőnk! innen indulnak a kirándulások  és ide is kell visszaérkezni!!
 
Megújult kajak kölcsönzőnk eszközparkja!!! A legjobb, a legstrapabíróbb egyszemélyes kajakokkal várunk minden evezni vágyót. Túrakajakok várják a sportolni vágyókat
 

 Eszközeink:

 

 

  • 8 db 3-4 személyes túra kenu
  • 8db egyszemélyes vadonatúj RTM túrakajak +gyári RTM evező, vízcsepegés gátlóval.
  • 1 db. 2, 5 személyes vadonat új RTM Kajak. Ragyogó szinben, nagyon stabilan,szinte korlátlan súllyal terhelhető. Két felnött, vagy két felnött és 1 db 4-8 éves gyermek számára. Bérleti díj 8.000.- /nap

 

 

Kajak, kenu bérlés

Csoportoknak tetszőleges eszközt biztosítunk.
Minden eszközünk kölcsönözhető egyénileg is!
 
Csoportoknak szervezett túrák, kenu kölcsönzés  lehetősége a soroksári Duna-ág csendes, majdnem állóvizén.
 
 
A Kölcsönzés:
 
 Kajak, kenu foglalás: 06706053711 telefonszámon. ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!! Kérünk minden kedves bérlőnket, hogy kizárólag 9.00- 17.00. között hívjanak és kizárólag ezen a fenti számon. 
 
Amennyiben nem vesszük fel, vagy ki van kapcsolva telefonunk, aznap nem vagyunk nyitva, de visszahívjuk.
 
Minden eszköznek van parancsnoka. A parancsnok adataira, személyi okmányaira szüksége lesz, anélkül nem lehet kivinni az eszközt!!
 
Eszközönként hozzon magával legalább 2 személyi okmányt (jogsi, személyi, lakcímkártya, TB kártya) érkezéskor egy jogszabályban meghatározott nyilatkozatot kell kitölteni. Készül mindenkiről egy fénykép és már lehet is indulni a közel 60 km hosszú vadregényes kis-Dunán.
Igen! Nem csak néhány órára, hanem akár egész hetekre is.

Kajak, kenu bérlés

Áraink:

 

Az eszközöket alkalmakra lehet bérelni. Tehát reggel kilenckor el lehet vinni ugyanannyiért egész napra, mint délután 16-00 és 17.00 óra között.
  • 1 személyes kajak 5000 Ft
  • 2 személyes kajak 8000 Ft
  • kenuk 6000 Ft. (Kenukat minden esetbe kötelező a kikötőbe visszahozni.)
  • Korlátlan szezonbérlet kajakosoknak mindössze 40.000 Ft.  A bérletesek  szabadon jönnek mennek  kikötőben, nem annyira szigorú a zárás, a bérlet sok előnnyel jár, infó telefonon.
 

Max teherbírás:
 
Kenu 300kg!!!! Egy kenuban lehet evezni, akár ketten is, de max. létszám 4 fő.
Még egyszer: Max teherbírás 300kg!!!! Egy kenuban lehet menni, akár ketten is, de max. létszám 4 fő. 300kg felett, a borulás veszélye megnő.
Kajakok típustól függően 90-110 kg terhelésig használhatóak!
 
 
Élménykajakozás Szigetcsép szabad strandjára!!
 

Kajak, kenu bérlés

Egyéni túra fix úticéllal:

 
5-10 fő jelentkezése esetén szigetcsépi túrakajakozásra invitálunk. Egyedül is jöhetsz, egyénileg is jelentkezhetsz. Indulás a Kalózról, érkezés Szigetcsép szabad strandjára. Tetszőleges tempóban és időben érkezhetsz. 17 óra után kocsival értetek megyünk és visszahozunk az eszközökkel együtt benneteket a Kalóztanyára. További infó telefonon. Az egész napos kajaktúra ára 9000 Ft/fő. Csak az egyszemélyes kajakokat lehet foglalni erre a túrára.
A szigetcsép strandon wc, zuhanyzó, büfé, csapolt meggysör, hekk és minden finomság kapható. Homokos strand, röplabdapálya, egy igazi kis ékszer, amit mindenkinek meg kell ismerni.
 
Amennyiben létszámhiány miatt a túra mégsem indul el, úgy lefoglalt kajakodat normál kölcsönzési díjért használhatod. Infó telefonon.
 
Nyitvatartásunk!
 
A kölcsönző nyitvatartási ideje 9.00-17.00 óra között.
 Eddig kell visszaérkezni a kikötőbe, de ha szeretné a túrát estig folytatni lehetőség van rá. 
17.00 óra utána kölcsönzési díj  minden megkezdett órája 2000 forintba kerül. Így lehetőség van akár késő este is visszaérkezni. A kései visszaérkezési szándékot már foglaláskor jelezni szükséges.
Kölcsönzéskor 2000.- forint letétet kérünk eszközönként.
A kikötőben nincs nyitva napközben a vendéglátó egység, így frissítőt, vizet mindenki hozzon magával.
 
Várunk mindenkit szeretettel!
 

Kalózok Yacht Club (Budapest)

Kajak, kenu bérlés

Tagjaink már tudják mennyire otthonos és családias légkör uralkodik nálunk!

Hajónk és kikötőnk (Budapest) ugyan a Kis-Dunán helyezkedik el, mégis a napi többszöri zsilipnyitás versenyképessé teszi klubunkat a budapesti nagy-dunai kikötőkhöz viszonyítva.
A parton bográcshely, szinte mindig nyitvatartó kávézó, áram, ivóvíz vételi lehetőség, 22 férőhelyes kikötősor várja a kedves vendégeket.

 

 

Vissza a főoldalra!

Hasznos információk

Kalóztanya fénykép mix

Megközelítés autóval

Időjárás előrejelzés

RSD zsilip rendje